Over ons

Ons team.

Het is onze missie om een inclusieve en stimulerende omgeving te bieden waarin hockeyliefhebbers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus kunnen genieten van de sport, terwijl we teamwork, fair play en sportiviteit bevorderen.

Onze visie is om een toonaangevende hockeyclub in Hoogstraten & omstreken te zijn die bekend staat om zijn hoogwaardige trainingen, familiale gemeenschap en inclusiviteit. We streven naar succes op competitief vlak, een positieve beleving en willen onze leden inspireren om zowel op persoonlijk als sportief vlak te groeien. We erkennen de behoefte aan verbetering van onze huidige faciliteiten en streven naar betere trainingsvelden en een modern clubhuis als ontmoetingsplaats . Door samenwerking, fondsenwerving en betrokkenheid van onze gemeenschap willen we de benodigde middelen verkrijgen om duurzame en hoogwaardige faciliteiten te realiseren.

Waarvoor staan wij?

Teamwerk

Bij hockey is teamwerk de hartslag van succes. Samen creëren we een symfonie van vaardigheid en coördinatie, waarbij elke speler een cruciale rol speelt bij het behalen van de overwinning.

Sportmanschap

Spelers respecteren niet alleen teamgenoten, maar ook hun tegenstanders en scheidsrechters en beschermen de waarden van fair play en integriteit. Bij een overwinning of nederlaag, de geest van het spel blijft de maatstaf voor kampioenen.

Zelfgroei

Hockey bevordert de persoonlijke groei zowel op als buiten het veld. Door de uitdagingen en triomfen ontwikkelen onze spelers doorzettingsvermogen, teamwerk en leiderschapsvaardigheden, dat leidt tot sterke karakters.

Teamfoto's

Cookies

Wij maken gebruik van cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te garanderen. Voorkeuren